Metodologiese vraagstukke van die geesteswetenskappe - Johann Mouton (Koers : Bulletin for Christian Scholarship, 1983)
Die oogmerke met hierdie arlikel is drieërlei: (1) O m die betekenis van melodologie n ad er te ekspliseer; (2) aan te dui wat die verband tussen metodologiese en wetenskapsfilosofiese vraagstukke is en (3) ’n aantal navorsingsvoorkeure op die gebied van die m etodologie van die geestesweten- skappe te lys.