Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Azerbaycan’daki Etkinlikleri - Güler Demir (Türk Kütüphaneciliği, 2016)
Bu yazıda, Hacettepe Üniversitesi ile Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerini temsilen öğretim elemanlarının ortaklaşa Azerbeycan Bakü’de 21-23 Nisan 2016 tarihleri arasında üç ayrı üniversitede gerçekleştirdikleri çeşitli etkinlikler hakkında bilgi verilmektedir. Türkiye ile Azerbeycan arasında bilimsel, sosyal ve kültürel bağlamda gelişen ortak sinerjinin adımları sayılabilecek bu etkinlikler Kafkas Üniversitesi, Azerbaycan Milli Bilimler Akademisi Bakü Devlet Üniversitesi Kütüphane ve Enformasyon Fakültesi ve Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İnce Sanat Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir.