Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Władza w przestrzeni administracji publicznej”, Łódź, 20 listopada 2019 r. - Marek Lewicki; Renata Lewicka (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Władza w przestrzeni administracji publicznej”, Łódź, 20 listopada 2019 r.