УСПЕШАН И ПЛОДАН ЖИВОТ - Živojin Tasić (Лесковачки зборник, 2020)
У време између два зборника, његове 59. и 60. свеске, почетком септембра 2019. године, из листе сталних, оданих и вредних сарадника Народног музеја у Лесковцу, исписао се заувек Никола П. Илић. Умро је у завидној старости, у 94. години, оставивши за собом, после дугог и плодотворног радног века, богат и зачајан публицистички опус, на хиљаде страница вредног научно-истраживачког материјала, незаобилазног за проучавање културне и историјске баштине Лесковца, његове шире околине и Републике Србије.