ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ ЯК ЗАПОРУКА ПРОЦВІТАННЯ СУСПІЛЬСТВА: УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР - Олена Миколаївна Сахань; Наталія Віталіївна Шевчук (Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого: Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2018)
У статті осмислюється феномен європейських цінностей, як важливої складо- вої інтеграції України в співдружність європейських країн. З’ясовується сутність і значення стандартів західної цивілізації для розвитку української держави, визна- чаються проблеми, які виникають на шляху просування європейських цінностей    у різні сфери суспільного життя. Авторами здійснюється спроба пошуку шляхів подолання перешкод, які заважають реалізації європейських прагнень України.