DRECIN JÓZSEF EMLÉKÉRE - MIKLÓS MANDEL (Köz-gazdaság, 2020)
Az elmúlt év októberében készült gyászjelentés értesítése szerint Drecin József közgazdász, nyugalmazott államtitkár életének nyolcvanhatodik évében elhunyt. A rendszerváltás politikai szemlélete alapján megtagadott pályatársunktól volt évfolyamtársai, illetve a vele szakmai kapcsolatban állók és munkatársai hivatalos, protokolláris jellegű eljárásoktól mentes, baráti légkörben szervezett visszaemlékezés keretében búcsúztunk el, az ötvenes-, hatvanas-, hetvenes évtizedekre kiterjedő sikeres pályafutásának felidézésével.