Наративні джерела з соціальної історії селянства Півдня України другої половини XIX - початку XX століть - О. М. Приймак (Український селянин, 2014)
Проаналізовано наративні джерела з соціальної історії селянства Півдня України другої половини ХІХ – початку ХХ століть. Запропоновано їх типологію та класифікацію. Розкрито репрезентативність та інформативність наративних джерел.