Muñoz, Jacobo (2022). Crítica i veritat: Assaigs, ressenyes, converses (1980-2015) - Mercè Rius (Enrahonar: Quaderns de Filosofia, 2023)
Muñoz, Jacobo (2022) Crítica i veritat: Assaigs, ressenyes, converses (1980-2015) València: Institució Alfons el Magnànim, 223 p. ISBN 978-84-7822-907-9