„A Kormány elkötelezett a magas hozzá-adott értékű termelés bővítésében” - László Trautmann; Ádám Vertetics (Köz-gazdaság, 2021)
Az MKT Fejlődésgazdaságtani Szakosztálya és a Köz-Gazdaság szerkesztősége interjút ké-szített Palkovics László miniszterrel az új technológiai fejlődési pályáról és ennek hatásáról a hazai felsőoktatásra és szakképzésre.