Befejezetlen terek - Dóra Korózs; Gábor Zombor (International Journal of Engineering and Management Sciences, 2016)
TDK dolgozatom a befejezetlen terek vizsgálatával foglalkozik. A kutatásom elsősorban tér fogalmának definiálásával, a tér adaptív jellemzőivel, valamint a befejezetlenség kérdéskörének vizsgálatával foglalkozik különböző szempontrendszerek segítségével.