«Научная метафизика» Ч. С. Пирса - I. Krivoruchko (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2010)
Учение виднейшего представителя философии прагматизма Ч. С. Пирса рассмотрено в его метафизическом, главным образом, онтологическом аспекте