Zdeňka Schejbalová: Česko-francouzský a francouzsko-český slovník základní terminologie speciální pedagogiky - Gregor Perko (Vestnik za Tuje Jezike, 2012)
Schejbalová, Zdeňka (2009): Česko-francouzský a francouzsko-český slovník základní terminologie speciální pedagogiky. Brno: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta. 196 pages, ISBN 80-210-5072-3 (+ CD-ROM), broché, 270 kč