Teleconsulten op de polikliniek geriatrie in Nederland – ervaringen van zorgverleners - Eva Flamant; Mariëlle H. Emmelot-Vonk; Carolien M. J. van der Linden; Barbara C. van Munster (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2021)
Samenvatting