مدیریت پایدار زباله‌های جامد شهری با استفاده از مدل برنامه‌ریزی خطی کسری تصادفی (مطالعه‌ی موردی: شهر یزد) - یحیی زارع مهرجردی; فهیمه فارغ (مهندسی صنایع و مدیریت شریف, 2017)
شهر یزد دارای سه منطقه‌ی شهرداری است که زباله‌های تولید شده توسط شهروندان هم به‌صورت تفکیک از مبدأ و هم تفکیک از محل دفن زباله برای بازیافت ارسال می‌شود. در این تحقیق به منظور پیاده کردن یک سیستم پایدار مدیریت ضایعات که از نظر اقتصادی و اجتماعی تأثیر به‌سزایی در بهداشت و سلامت محیط زیست مردم دارد، از مدل ژئو و هانگ بدین دلیل که شرایطی را در نظر می‌گیرد که تابع هدف از نسبت دو مقدار مختلف تشکیل شده باشد و مقادیر سمت راست محدودیت‌ها تصادفی باشند؛ استفاده شده است. با توجه به داده‌های مسئله و نتایج به‌دست آمده از حل مدل برنامه‌ریزی کسری با استفاده از نرم‌افزار L‌i‌n‌g‌o چنین نتیجه می‌شود که در مدل برنامه‌ریزی کسری بین کارایی سیستم و سطح احتمال رابطه متقابل وجود دارد و با افزایش آن کارایی سیستم افزایش و هزینه‌ی سیستم کاهش پیدا می‌کند. همچنین مدل نسبت به پارامتر درآمد حاصل از بازیافت حساسیت بالاتری دارد. با افزایش درآمد کارایی به سطح بالاتری منتقل می‌شود. در مدل مذکور میزان جریان زباله از محل دفن به محل بازیافت در نظر گرفته نشده است که در این مقاله محققین به آن پرداخته‌اند.