Analiza nawyków i zachowań związanych ze stosowaniem leków oryginalnych i generycznych = The analysis of behaviour related to the use of original and generic drugs - Piotr Kozłowski; Dominika Streit; Magdalena Kozłowska (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Kozłowski Piotr, Streit Dominika, Kozłowska Magdalena. Analiza nawyków i zachowań związanych ze stosowaniem leków oryginalnych i generycznych = The analysis of behaviour related to the use of original and generic drugs. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(8):27-35. ISSN 2391-8306. DOI 10.5281/zenodo.22392