Petra Zelenková, Sbírka univerzitních tezí z Národní knihovny ČR - Jiří Přenosil (Acta Universitatis Carolinae: Historia Universitatis Carolinae Pragensis, 2021)
Book review: Petra Zelenková, Sbírka univerzitních tezí z Národní knihovny ČR. Národní knihovna České republiky, Praha 2020, 154 s., ISBN 978-80-7050-724-7.