Fonološki opis govora Njivica - Martina Kuzmić (Hrvatski Dijalektološki Zbornik, 2015)
U članku se na temelju građe iz upitnika Hrvatskoga jezičnog atlasa donosi fonološki opis govora Njivica na otoku Krku.