Some of the factors affecting the employment of graduates in jobs related industries Management - laya olfat (Muṭāli̒āt-i Mudīriyyat-i Ṣan̒atī, 2003)
در این مقاله که بر اساس طرح پژوهشی مطالعه برخی از عوامل موثر بر نوع اشتغال دانش آموختگان رشته مدیریت صنعتی نگاشته شده عوامل تاثیر گذار بر اشتغال فارغ التحصیلان در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی و همچنین موانع اشتغال متناسب با رشته آنان مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه اماری این پژوهش کلیه دانش آموختگان رشته مدیریت صنعتی دانشگاه های دولتی بین سال های 1364 تا 1379 می باشد.