Powiązania wskaźnika placów 2D:4D z cechami budowy ciała i sprawnością motoryczną u młodych piłkarzy = The relationship digit ratio 2D:4D with body build features and motoric performance in young footballers - Magdalena Mońka; Jadwiga Pietraszewska (Journal of Education, Health and Sport, 2017)
Mońka Magdalena, Pietraszewska Jadwiga. Powiązania wskaźnika placów 2D:4D z cechami budowy ciała i sprawnością motoryczną u młodych piłkarzy = The relationship digit ratio 2D:4D with body build features and motoric performance in young footballers. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(11):73-86. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.163952