محاسبه تداخل هم‌مکان در محیط‌های شلوغ الکترومغناطیسی - سید محمد جواد رضوی (الکترومغناطیس کاربردی, 2022)
در این مقاله تداخل هممکان در سامانه‌های شامل چندین رادیو مورد بررسی قرار گرفته است. این نوع تداخل زمانی رخ میدهد که یک گیرنده در حضور فرستندهها و یا حتی جمرهای پرتوان در حال دریافت سیگنال ضعیف ارسالی مرتبط با خود میباشد. اجزای تشکیل‌دهنده این تداخل شامل طیف توان خروجی فرستندهها، تزویج الکترومغناطیسی بین آنتنها، سطح حساسیت گیرندهها و اینترمدولاسیونهای احتمالی بین فرکانسهای مختلف موجود در سامانه‌ هممکان میباشند. با تهیه نرمافزاری در محیط متلب فرکانس و دامنه تداخل در ورودی گیرندهها محاسبه و گزارش شده است. در این نرمافزار میتوان فرستندهها و گیرندههای رادیویی و آنتنهای آنها را بر‌اساس اطلاعات کارخانه‌ای‌، شبیهسازی و یا اندازهگیری مدل کرد.