Balanç de la legislació i la jurisprudència de Catalunya 1979-2019 - Joan Ramon Solé i Durany (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law, 2019)
Aquest text recull les principals novetats legislatives i jurisprudencials en matèria de dret lingüístic que s’han produït els últims 40 anys a Catalunya.