Et universitet er et sted, der forsker i alt – undtagen i sig selv og sin egen virksomhed. Rapport om den forskningsfaglige baggrund for udvikling af universitetspædagogisk forskning - Malin Irhammar (Högre Utbildning, 2012)
Malin Irhammar recenserar: Et universitet er et sted, der forsker i alt – undtagen i sig selv og sin egen virksomhed. Rapport om den forskningsfaglige baggrund for udvikling af universitetspædagogisk forskning, av Karen Borgnakke, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling & Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskap, Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet, 2011