Die getuienis van Romeine 1:18-32 oor God se openbaring: ’n sintaktiese, stilistiese en gedagte-strukturele ontleding van die teks - F.P. Viljoen (In die Skriflig, 2003)
The evidence from Romans 1:18-32 about God’s revelation. A syntactical, stylistical and thought-structural analysis of the text