Організація контролю знань на практичних заняттях з координаційної хімії - В. Г. Столяренко (Освітній вимір, 2021)
Гармонізація інтелектуальної та емоційної складових навчання на кожному його етапі є запорукою отримання студентами фундаментальної, якісної освіти. Впровадженя інтелектуально-емоційних підходів у навчальний процес. Показано на прикладі організації контролю знань на практичних заняттях з координаційної хімії.