Beszámoló a Magyar Nemzeti Bank tanulmányi versenyéről - Dániel Palotai (Köz-gazdaság, 2020)
A Magyar Nemzeti Bank kiemelt feladatának tekinti a pénzügyi tudatosság és kultúra erősítését, ennek érdekében pedig célunk, hogy már az egyetemi hallgatók körében fejleszteni tudjuk a közgazdasági gondolkodást. Úgy véljük, érdemes lehet az egyetemi előadások szigorú kereteiből kissé kilépve, más formában megszólítani a monetáris politika világára nyitott és érdeklődő hallgatókat – ennek okán hívtuk életre a 2016/2017. tanév őszi félévében elsőként megrendezett tanulmányi versenyt.