Раціон громадян України як складник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану - Serhii Kvasha; Oleksiy Pavlenko; Vitalii Vakulenko; Mykola Moroz; Xiaowei Liu (Agricultural and Resource Economics, 2024)
Мета. Мета дослідження – установлення закономірностей щодо забезпечення раціону громадян України основними видами харчових продуктів в умовах воєнного стану шляхом проведення системного аналізу впливу різних факторів на рівень продовольчої безпеки населення України та визначення динаміки змін у споживчих звичках і доступу до достатньої кількості якісних харчових продуктів в умовах російсько-української війни.