Прогнозирование цвета шестикрасочной флексографской печати - Нонна Евгеньевна Кулишова; И. В. Балашов (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Розглянуто процес шестифарбового флексографічного друку. Досліджено точність моделювання кольору за допомогою поширеної моделі Нейгебауера.