ВПЛИВ СПОЛУЧУВАНОСТІ ІНТЕЛЕКТУ Й ЕМОЦІЙ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - V.I. Polyakov (Освітній вимір, 2011)
У статті розглянуто вплив сполучуваності інтелекту і емоцій педагога на про¬дуктивність освітнього процесу в навчальному закладі. Зроблено ретроспективний огляд освітлення цієї проблеми в художній літературі. Розглянуто роль зовнішнього незалежного тестування як однієї з форм визначення 1Q у студентів.