HRDINA, Ignác Antonín: Dokumenty tridentského koncilu - Ladislav Vojáček (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2015)
Recenze publikace - HRDINA, Ignác Antonín: Dokumenty tridentského koncilu (latinský text a překlad do češtiny) Přeložil Ignác Antonín Hrdina, O.Praem. Praha: KRYSTAL OP, s. r. o., 2015, 335 s. ISBN 987-80-87183-75-5. Vyšlo ve spolupráci s královskou kanonií premonstrátů na Strahově a Fakultou právnickou Západočeské univerzity v Plzni.