Аналіз результатів бактеріологічної діагностики ускладненої пневмонії в дітей та резистентності збудників до протимікробних препаратів - O.L. Tsymbalista; I.O. Borys; H.O. Lasiak (Сучасна педіатрія: Україна, 2022)
Мета - проаналізувати результати бактеріологічної діагностики ускладненої пневмонії в дітей та резистентності виділених збудників до протимікробних препаратів.