مدل جدید یکپارچه‌ی تولید سلولی، برنامه‌ریزی تولید و زنجیره‌ی تأمین با در نظر گرفتن مکان‌یابی انبارها - علی بزرگی امیری; محمد کاظمی; شیما شفیعی‌گل; مهدی علینقیان (مهندسی صنایع و مدیریت شریف, 2017)
نیاز محیط‌های پویا به گسترش انعطاف‌پذیرتر سازمان‌ها و تسهیلات موجب سوق آنها به سمت ترکیب مدل تولید سلولی پویا، برنامه‌ریزی تولید و زنجیره‌ی تأمین با در نظر گرفتن موضوعات مختلف ــٓنظیر وجود چند کارخانه، بازارها و انبارهای متعدد، تأمین‌کنندگان مختلف، چند دوره زمانی، پیکربندی دوباره می‌شود. در این مقاله یک مدل برنامه‌ریزی عدد صحیح مختلط برای مسئله‌ی تولید سلولی ارائه شده که هم‌زمان مسئله‌ی برنامه‌ریزی تولید و طراحی زنجیره‌ی تأمین را در نظر می‌گیرد. تابع هدف مدل پیشنهادی شامل کمینه‌سازی هزینه‌های نگه‌داری، عملیات، نصب و برکناری ماشین، جابه‌جایی بین سلولی و درون سلولی، نگه‌داری قطعات در انبار، برون‌سپاری قطعات، تأسیس انبار، جابه‌جایی و حمل قطعات (ازکارخانه به انبار، انبار به بازار، کارخانه به بازار)، و توزیع ماشین است. در ادامه، نتایج محاسباتی از طریق حل مثال عددی توسط نرم‌افزار گمس برای نشان‌دادن صحت و اهمیت مدل پیشنهادی ارائه شده است.