Odpowiedź na recenzję książki „Organy i ich twórcy na obszarze ziemi sądeckiej” - Paweł Pasternak (Muzyka, 2020)
Odpowiedź Jerzemu Rajmanowi na recenzję książki Pawła Pasternaka "Organy i ich twórcy na obszarze ziemi sądeckiej", Nowy Sącz 2018 (Muzyka 2019 nr 2)