Масове кіно як чинник ціннісних орієнтацій студентів (за результатами соціологічного дослідження) - Svitlana Salnikova; Artur Klymiuk (Соціологічні студії, 2018)
Дослідження полягає у виявленні особливостей впливу сучасного масового кіно на формування ціннісних орієнтацій студентської молоді в рамках кількісної стратегії. Емпірична база статті – результати пілотного дослідження, проведеного лабораторією соціологічних досліджень Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки серед студентів 2–4-го курсів у період із 26.09.2018 до 05.10.2018 (обсяг вибірки становить 210 осіб).