Atanazjańska terminologia teologii wcielenia - Stanisław Longosz (Vox Patrum, 2000)
Hac in dissertatiuncula nonnulla selecta verba, substantiva ac expressiones in doctrina S. Athanasii de incarnatione adhibita exponuntur.