ОЦІНКА СПРОМОЖНОСТЕЙ СИСТЕМИ МЕДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗА ВИМОГАМИ СТАНДАРТІВ НАТО - Михайло БАДЮК; Богдан ЖУПАН; Оксана МИКИТА; Євген ЗУЙ; Ігор БІРЮК; Ірина КУКОВСЬКА; Ігор Циркот (Актуальні питання суспільних наук та історії медицини, 2019)
Оценка возможностей системы медицинского обеспечения по требованиям стандартов НАТО. В статье