نقش پیش‌بینی‌کنندگی متغیّرهای جمعیت‌شناختی و هوش‌ شناختی، هیجانی و معنوی در انگیزۀ پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختر - Seyedeh Elnaz Mousavi; Leila Salek-Ebrahimi; Gholam Reza Ahmadi; Soheila Belal-Habashi; Abbas Masjedi-Arani; Amir Sam Kianimoghadam (پژوهش در دین و سلامت, 2020)
سابقه و هدف: اهميت معنويت و رشد معنوي در انسان، در چند دهۀ گذشته به‌صورتي روزافزون توجه روان‌شناسان و متخصصان بهداشت رواني را به خود جلب کرده است. همچنین مطالعات نشان داده که عوامل انگیزشی در درگیری شناختی بر فرایند یادگیری تأثیرگذار است. ازاین‌رو هدف پژوهش حاضر بررسی نقش پیش‌بینی‌کنندگی متغیّرهای جمعیت‌شناختی و هوش ‌شناختی، هیجانی و معنوی بر انگیزۀ پیشرفت تحصیلی بود.