ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ УРОВНЯ ИНТЕГРАЦИОННЫХ ОТНОШЕНИЙ В ЗЕРНОВОМ БИЗНЕСЕ - М К Сулейменов (Хабаршысы. Экономика сериясы, 2015)
Берілген мақалада кәсіпорындардағы ұсынылған әдістерінің нақты әсерін анықтауға мүмкіндік беретін астық бизнесіндегі интеграциялық қатынастардың тиімділігі көрсеткіштері қарастырылған.