ANALISIS PROTEIN DEFENSIN DARI BIJI JINTEN HITAM (Nigella sativa L.) PADA MENCIT (Mus musculus) YANG DIBERI BIJI JINTEN HITAM MELALUI TEKNIK SDS-PAGE - Rr Bhintarti Suryohastari (Al-Kauniyah Jurnal Biologi, 2016)
Abstrak