Щодо доцільності запровадження обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності адвоката - V. Zaborovskyy (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
Дана стаття присвячена розкриттю питань щодо доцільності запровадження в національному законодавстві положення щодо страхування цивільно-правової відповідальності адвоката, зокрема, через призму добровільності чи обов’язковості його закріплення.