اثربخشی درمان شناختی رفتاری مدیریت استرس بر کیفیت زندگی زنان نابارور - آزاده چوبفروش‌زاده; مهرداد کلانتری; حسین مولوی (Majallah-i Zanān, Māmā̓ī va Nāzā̓ī-i Īrān, 2011)
مقدمه: ناباروری یک رویداد منفی بسیار مهم زندگی است که تاثیرات مخربی روی کیفیت زندگی افراد می‌گذارد. هدف این پژوهش بررسی تاثیردرمان شناختی رفتاری مدیریت استرس بر میزان کیفیت زندگی زنان نابارور مراجعه کننده به کلینیک‌های زنان ونازایی شهر یزد بود.