Feminisme revisited - A. Ribberink (BMGN: Low Countries Historical Review, 2000)
R. Oldenziel, C. Bouw, Schoon genoeg. Huisvrouwen en huishoudtechnologie in Nederland 1898-1998; H. Pott-Buter, K.G. Tijdens, Vrouwen. Leven en werk in de twintigste eeuw; G. Blauwhof, Van passie tot professie. Vrouwelijke vliegers in de Nederlandse luchtvaart; N. Manneke, Vrouwen van kaliber. Politievrouwen in de twintigste eeuw; R. van Daalen, M. Gijswijt-Hofstra, Gezond en wel. Vrouwen en de zorg voor gezondheid in de twintigste eeuw; J. Poelstra, Vrouwen aan het Spaarne. Op zoek naar nieuwe wegen; M. Grever, B. Waaldijk, Feministische openbaarheid. De nationale tentoonstelling van vrouwenarbeid in 1898; K. Kruisheer, De dokter, dat ben ik! 65 Jaar Vereniging van Nederlandse vrouwelijke artsen