Текстовий контент сайту як жанр реклами - Петро Олексійович Киричок; А. О. Дем’янова (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Досліджено особливості веб-текстів рекламного призначення. Узагальнено вимоги до рекламних текстів у мережі на основі трьох параметрів: веб-середовище, реклама та «розкрутка» сайту. Розглянуто сайти за їх відношенням до реклами — самостійні ресурси та суто рекламні сайти. Проаналізовано стан вітчизняного рекламного контенту на прикладі сайтів українського сегменту Інтернету.