Dilbar Alieva (ed): Anatómia revolúcie: Historické poučenia a sociologické analýzy - Jiří Juhász (Historicka Sociologie, 2024)
Book review on Dilbar Alieva (ed): Anatómia revolúcie: Historické poučenia a sociologické analýzy. Bratislava: Sociologický ústav SAV, 2022, 159 s.