МАРКЕТИНГОВА КОМУНІКАЦІЙНА ПОЛІТИКА: СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Тетяна Ільченко; Ліна Помазан (Економіка та суспільство, 2022)
В статті досліджено сутність та ключові особливості маркетингових комунікацій та маркетингової комунікаційної політики промислового підприємства. Розглянуто трактування сутності поняття комунікації в контексті промислового маркетингу. Досліджено ключові тенденції в системі маркетингових комунікацій підприємства. В статті проаналізовано специфічні ознаки маркетингових комунікацій. Встановлено, що дієвість маркетингових комунікацій та маркетингової комунікаційної політики в цілому безпосередньо залежить від індивідуальних ознак кожного суб’єкту системи маркетингу та використаних засобів комунікації. Встановлено, що систематичне вдосконалення маркетингової комунікаційної політики на промисловому підприємстві є запорукою здобуття стійкого іміджу і покращення позицій на профільних ринках збуту.