Justícia, incentius i constructivisme - Andrew Williams (Enrahonar: Quaderns de Filosofia, 2009)
A Rescuing Justice and Equality, G. A. Cohen reitera la seva crítica al principi de la diferència de John Rawls en tant que una justificació d’incentius que generen desigualtat, i també argüeix que l’ambició de Rawls de proporcionar una defensa constructivista del primer principi de justícia està condemnada al fracàs. Així mateix, els arguments de Cohen suggereixen una resposta natural al meu intent previ de defensar l’objecció de l’estructura bàsica davant de la seva crítica, que anomeno la rèplica de factors aliens. En aquest article criticoa questa rèplica i l’argument més general de Cohen contra el constructivisme de Rawls.