Нові горизонти нейропротективної стратегії: краніоцеребральна гіпотермія в комбінації з застосуванням рекомбінатного еритропоетину у новонароджених з неонатальною енцефалопатією - Y. Korzhynskyy; V. Zdvizhkova; S. Laponog (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2017)
Використання терапевтичного охолодження в комбінації з лікарськими нейропротективними засобами має дуже перспективні результати в лікуванні немовлят з важкою неонатальною енцефалопатією.