'Onbeschaamde geleerden hebben zijn naaktheid betast.' Het vertoog over genealiteit, waanzin en degeneratie in België omstreeks 1900 - R. de Bont (BMGN: Low Countries Historical Review, 2002)
'Impudent scholars have fondled his naked body.' The discourse on genius, madness and degeneracy in Belgium around 1900