فلور قارچ‌های ماکروسکوپی ارسباران 2- قارچ‌های بولت (تیره‌های Boletaceae و Suillaceae) - محمدرضا آصف (رستنی‌ها, 2009)
در این مقاله، نه گونه از قارچ‌های بولت (boletes) متعلق به سه جنس Boletus، Leccinum و Xerocomus از تیره Boletaceae و جنس Suillus از تیره Suillaceae که از جنگل‌های ارسباران آذربایجان‌شرقی جمع‌آوری و شناسایی شده‌اند معرفی می‌گردد. پنج گونه از نه گونه معرفی شده شامل B. edulis،B. erythropus،B. fechtneri،B. fragransو X. ferrugineus برای نخستین بار از ایران معرفی می‌گردند. گونه‌هایB. pulverulentus، L. pseudoscabrum، S. collinitusو S. granulatus پیش از این از سایر نقاط ایران گزارش شده‌اند. توصیف کلیه گونه‌های مطالعه شده به همراه تصاویر و ترسیم‌هایی ارایه شده است.