Фізкультурно-оздоровча робота з молодшими школярами в режимі навчального дня - Ігор Коцан; Олександр Бичук (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті висвітлено основні форми, принципи та методи фізкультурно-оздоровчої роботи в режимі навчального дня з дітьми молодшого шкільного віку. Обґрунтовано й розроблено комплекси фізичних вправ для виконання гімнастики до занять, фізкультурних хвилинок та фізкультурних пауз.