Оперативно-розшукове забезпечення протидії злочинності в оборонно-промисловому комплексі України - R.Ch. Sayipov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
Оборонно-промисловий комплекс є складовою сектору безпеки та оборони України основним завданням якого є реалізація механізмів державно-приватного партнерства та військово-технічногоспівробітництва з іноземними державами для виробництва, постачання нових та модернізації існуючих зразків озброєння, військової та спеціальної техніки, що відповідає потребам Збройних сил України та інших органів сектору безпеки і оборони, а також для підвищення експортного військово-промислового потенціалу країни.